Open Air

Formarea unui spirit de echipă prin team-buildinguri , corporative la aer liber – oferta PIZZA MANIA OPEN AIR – pizza și frigarui la aer liber!

Avantajeje ofertei Open Air:

Flexibilitate – Cuptorul,grilul, frigiderul special amenajat în cadrul mașinei echipate cu toate cele necesare pentru prepararea pizzei fresh și totodată a frigăruilor la grill nu necesită alte condiții speciale pentru amenajare decît lumină, astfel fiind posibilă ieșirea la aer liber în locurile pitorești, destinate doar pentru compania Dvs.

Originalitate și inovație – Pizza Mania este prima și unica companie ce oferă serviciul de preparare a celei mai gustoase pizza la aer liber,- pizza în cuptorul de pietre speciale preparate după tehnologia veritabilă italienească. Angajații companiilor ce mențin o politică de motivare a personalului prin cei mai inovativi stimuli tind să rămînă fideli companiei, astfel fiind evitată fluctuația personalului în cadrul companiei.

Formarea spiritului de echipă – una din principiile de bază urmărite de către companiile ce poartă o tendință de dezvoltare continuă prin prisma creșterii performanței angajaților săi, facilitînd dezvoltarea culturii organizaționale prin formarea unei transparențe și a relațiilor colegiale interdependente dintre departamentele companiei care se formează cu pași mai rapizi în cadrul întrunirilor non- formale.