Contacte

060465888
admincosmos@pizzamania.md
str. Cosmonauților Nr 9

Descriere Restaurant

Locuri de joacă
Scaun pentru bebeluș
Breakfast
Lunch
Banquets
Pizza Mania str. Cosmonauților 9

       Restaurant cu specific exclusiv italian, cu o atmosferă autentică creată de o clientelă selectă, în special din oameni de afaceri, atît autohtoni cît și străini, cei mai întîlniți fiind cei italieni.

       Bucătăria respectă regulile stricte ale rețetelor dobîndite încă de marinarii  de Sud , iar bucatarii , care sunt instruiți conform tradițiilor  rafinate din Italia, depun în procesul de preparare a bucatelor  toată dragostea și măiestria lor, pentru a confirma autenticitatea și originalitatea rețetelor preparate aici.

       Alături de preparatele culinare cu specific italian gătite după rețete inedite,  vă completează experiența placuta a restaurantului Pizza Mania și designul original. Acesta reflectă atît tradiția, cît și frumusețea Italiei pe care o pot transmite accesoriile hand made, picturile caracteristice ale peisajelor ce te lasă încîntat de farmecul lor, transferîndu-vă moral într-o gondolă plutindă pe apele liniștite ale Veneției .

       O valoare deosebită i se atribuie ambianței plăcute ale restaurantului, comodității și ofertelor variate pentru clienții săi , deoarece, fie că e vorba de o cafea la primele ore ale diminetii, de un lunch, un dineu de afaceri, sau o cina cu persoana iubită, Restaurantul Pizza Mania  vă așteaptă și vă întampină cu aceiasi deservire ireprosabila cu care ar putea impresiona clientii un colectiv amabil, binevoitor și competent.

       Restaurantul, fiind localizat  pe un loc cu un vad puternic – lîngă Academia de Studii Economice, Colegiul Comercial, Oficiile Centrale ale Companiilor Naționale și Internaționale, se bucură de o mare popularitate  atît din partea studenților, cît și din partea Top & Mydle Managerilor din diferite domenii de specialitate, care rămîn loiali Restaurantului din momentul de deschidere al acestuia.

      O zi de naștere sau un banchet în Restaurantul Pizza Mania este cu adevărat o sărbătoare pe cinste, unde poti atît să admiri și să atingi rafinamentul gustului celor mai fine bucate, să savurezi plăcerea de la un anturaj cu muzică și mobilier plăcut , și nu în ultimul rînd să te bucuri de o revucere binevenită.