Contacte

060819993
megapolis@pizzamania.md
Megapolis Mall, etajul 3

Descriere Restaurant

Locuri de joacă
Scaun pentru bebeluș
Breakfast
Lunch
Banquets
Pizza Mania Megapolis Mall

         Rețetă pregătirii unei pizza adevărate își ia originea din sudul Italiei, secolul al XIX-lea. O întreagă poveste și tradiție stă la baza acestei bucate moi, fine , dar  în același timp crocante. De-a lungul anilor, reteta a devenit cunoscută doar de cei mai selecți bucătari.

       În Moldova, legendara metodă de preparare a pizzei delicioase, a apărut pentru prima dată în primul restaurant din rețeaua de restaurante Pizza Mania, care a fost deschis la 1 februarie 2009  la etajul 3 în încinta centrului comercial Megapolis Mall.

       Tradiția italiană stă la baza oricărei bucate preparate în acest restaurant, deoarece anume italienii știu câteva reguli simple care dau rezultate uimitoare în procesul preparării. De exemplu, pentru ca bucatele să se topească în gură, este necesară făină de calitate superioară. Dar cea mai importantă componentă este dragostea cu care sunt pregătite bucatelee și capacitatea bucatarilor - adevarati maestri ai bucătăriei. Totalitatea acestor reguli sunt urmate cu mare atenție în restaurantele Pizza Mania.

      Pizza preparată aici are un gust și aromă specială deoarece este pregătită într-un cuptor de pietre specifice, ceea ce face un gust la fel ca 200 de ani în urmă.

      Atmosfera la Pizza Mania este pătrunsă de spiritul acestei țări pline de soare și prietenie. Ambianța este la fel de confortabilă și relaxantă, personalul atent și bucătari care sunt gata să te uimească cu  bucate excelente.

      De asemenea, trebuie remarcat faptul că orice pizza comandată se prepară chiar în  fața clientilor, din ingredientele dorite.

 Gama largă de bucate din meniu,  nu vă va lăsa  indiferenți. Acest restaurant este la fel unical prin metoda de autodeservire.

      Atmosfera caldă, prietenoasă va câștiga inima Dvs și vă va face să reveniți la Pizza Mania din nou și din nou.